Sivut

lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vappua!!!

Huh kuinka aika onkaan vierähtänyt edellisestä postauksesta. Paljon on asioita meneillään, mutta eiköhän tämä kiirekkin tästä joskus helpota :). Jotain pientä olen jälleen väkerrellyt, mutta suurin aika taitaa kyllä nyt mennä jo puutarhan puolella.


Tämän säilytyspussukkan/korin tekoon vierähti useampi päivä. Tekeminen oli erittäin yksinkertaista ja isolla koukulla olisi saanut nopeastikkin valmista mutta sormet eivät oikein tahtoneet kestää. Materiaalina siis hamppuköysi tai naru (8mm). Vahva tästä ainakin tuli ja sisälle mahtuu vaikka 2,5vuotias vekara ;)... ja lisää näitä teen ehdottomasti mutta ihan pikkuhiljaa :).

Materiaalina Bilteman hamppunaru (5 rullaa) ja 8mm metallinen koukku


Yksi sipulipussi lisää. Tämä virkattu hamppulangasta.






Lapsille lapasia. Nämä ovat valmistuneet jo joskus silloin kun lunta vielä oli maassa kinoksittain ;).

Lilat lapaset virkattu Cascaden villalangalla ja koristeltu paljetein. Nämä ovat tuolle 5vuotiaalle prinsessalle sopivat.

Keskimmäiset sydänlapaset neuloin Riihivillan kasvivärjätyillä ja luonnonvärisillä villalangoilla ja omasta päästä. Sopivat pikkuisimmalleni.

Alimmaiset lime-havulapaset neulottu Sandnesin alpakkalla ja sopivat isoimmalle lapasten kadottajalle ;).



Pojalle pieneksi käyneet ulkoiluhousut kokivat pienen uudistuksen kun korjailin niistä rikkinäiset polvet ja muokasin ne hieman tyttösille mieluisimmiksi. 

Päälimmäiset vihreät housut saivat paksusta oranssista kankaasta polvipaikat ja heijastin korsiteita sivuille ja takataskuihin. Nämä pökät sopivat tällä hetkellä hyvin keskimmäiselle.
Alimmaiset pökät pääsevät uudestaan käyttöön varmaan vasta ensi vuonna sillä ovat vielä isot nuorimmalle mutta kuitenkin lyhkäiset keskimmäiselle. Polviin laitoin sydän paikat ja purkaantuneet lahkeet korvasin samalla Pul-kankaalla ja kuminauhat vaihtuivat myös samalla.





Edellisessä postauksessa jo kerroinkin että nämä kehräämäni efektilangat löysivät jo heti käyttökohteen. Tässä siis vielä kuvat niistä KoolAidilla värjättynä.





Suona muisti minua myös tuossa jo aikaa sitten tällä ihanaisella paketilla. Tällä viikolla sain jo lisääkin, mutta kuva on vielä kamerassa joten kehuskelen sillä sitten seuraavassa postauksessa ;)... KIITOS vielä ihanaiseni <3





Alussa jo kerroinkin että kaikenlaista on tapahtunut... olemme siis muuttamassa tässä jossakin vaiheessa. Mutta ennen muuttoa edessä on suurehko remontti ja remonttikohteellekkin noin 100km. Päätimme siksi luopua kanoistamme. Sitten kun uusi koti on valmis ja asiat muutenkin suotuisat tulee kanojakin ihan varmasti.



Hassua, silloin muutama vuosi sitten kun kanoja hankimme ajattelin ettei näihin voi kiintyä, nehän on melkein kuin "villieläimiä"... mutta kyllä se on pakko myöntää, nyt jo kova ikävä <3.



Mutta nyt toivotan jokaiselle ihanaiselle valtavan kaunista Vappua ja Beltanea!!!
(itse menen tästä paistamaan inkkarimunkkeja ja tarjoilemaan raparperisimaa)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...