Sivut

lauantai 24. tammikuuta 2015

Talvinen viikko


Viikko on ollut omalla hassulla tavallaan hirmu työntäyteinen. Asiat paahtimolla rullaavat eteenpäin ja aivojumppaakin löytyy jokaiselle päivällä :).

Varmaankin siitä syystä päivien käsille vapaat hetket ovat kuluneet virkaten:


Bling bling pikku pöytäliina.
Anchor Artiste virkkuulanka ja malli kirjasta; Kyuuto! Japanese crafts lacy crochet 

Tälle haluaisin vielä virkkailla pari-muutama mukinalusen, malli vielä etsinnöissä :).



Käsinommeltuja minikahvipusseja paahtimon mainontaan on myös tullut väkerreltyä.



Olin kovasti päättänyt että en nyt pitkin aikoihin sorru lankaostoksiin, vaan virkkuuinnoissani tuli kuitenkin ostettua nämä ohkaiset puuvillalangat. Tarkoitus olisi virkkailla pyhkeisiin hieman koristereunoja ja pikkuliinoja, sellaista söpöä ja pientä :).



Täällä saaristossakin on ollut hieman pakkasta. Ei kovinkaan montaa astetta kuitenkaan, mutta sillä tavalla että on saanut olohuoneen porin mattiakin lämmitellä. Meillä on muutoin lämmitys hoidettu keittiön puuhellan avuin. Ihan kovilla pakkasilla myös lasteenhuoneen porin matti on jouduttu lämmittämään mutta sellaista ei tänä talvena ole vielä tapahtunut. Tuo kuvassa möllöttävä noen koristelema tulipesä on odotellut pientä ulkonäkökohennusta jo melko kauan (noin 3,5v). Nyt sille on viimein hommattu jo aineet, että kohta, ihan kohta... kunhan saan vain aikaiseksi...!


Höpö koirulimme nauttii lumisesta maisemasta (eipä sitä lunta kyllä paljoa ole). Miten noin pienellä voi olla aina niin paljon energiaa, sitä pohdin aina lenkkeillessä.


Terveisiä myös angorapoitsuilta! Olisi jälleen turkinleukkuun aika käsillä.

Pirtsakkaa viikonloppua!

5 kommenttia:

  1. Ihania käsitöitä taas kerran...
    -Anna-sofia

    VastaaPoista
  2. Voi että tänne on ehtinyt tulla vaikka mitä kun en oo vähään aikaan ehtinyt piipahtaa! Kiitos aivan ihanasta paketista ja se kahvi on ihan taivaallista! Sitä on kyllä pakko tilata kohta :) En ole kyllä valehtelematta ja liioittelematta juonut ikinä yhtä hyvää kahvia. Kohta tulee ystävä kylään ja uskoisin hänen olevan samaa mieltä :) Mukavaa sunnuntaita sinne ja kiitos vielä kerran <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susi, mukava kuulla <3. Se on munkin lempparikahvi, toki muutkin maistuvat :). Ihanaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  3. Kyllähän tuo ystävänikin tykkäsi kahvista kovin, kehui pehmeäksi. Ja se mun tilaushan sitten teidän paahtimoon lähti samoin tein ;) Kiitos ja ihanaa viikkoa sinne myös.

    VastaaPoista

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...