Sivut

perjantai 10. syyskuuta 2010

Lisää tipuja! Värjäystä ja voittaja!

Niin kuin jo otsikossakin seisoo, meille on kuoriutunut 2 tipua lisää :D.Tuo ihan vaalea tipunen on ainakin ihan selvästi aito silkkikanan alku, mutta ruskeasta saa vielä nähdä mikäs hänestä kehkeytyy :). Suloisia pikkuisia palleroita molemmat :)Ja pikaisen kuvaussession päätteeksi kunnon kanaemo komensi tiput suojaan, toinen tipuistavaan taisi olla vielä hiukan utelias ;).


*************************


Ja tässä välissä vielä pikainen kuvatus tämän päiväisestä värjäyksestä. Lankana Salaisen Neuleystäväni lähettämä bambusukkalanka :).


Sain tuossa muutamia päiviä sitten mieheltä kimpun tummanpunaisia reilunkaupan ruusuja ja yritin kovasti saada tästä langasta saman värisen kuin nuo ruusut ovat...


(kuva löydetty googlesta)


Noh, Kool Aidista ei sitten ollut aivan tähän väriin, mutta ei lopputulos kuitenkaan mikään huonokaan ole ... voi olla että laitan vielä langan jossakin vaiheessa punaiseen liemeen uudelleen, ehkä.Tässä kuvassa lanka on vielä märkä, joten on luultavimminkin hieman vielä vaaleampi kuivana. Luulen että neulon tästä seuraavaksi jotain ja sitten päätän haluanko vielä tummentaa :).


Lanka sai tämän uuden kuosin näin: Ensin laitoin märän lankavyyhdin kahteen isohkoon solmuun. Värjäsin Grape Kool Aidilla. Sitten avasin solmut ja värjäsin seoksella jossa oli Tropical Punch, Black Cherry, Strawberry ja Pink Lemonade Kool Aidit.


********************


Ja lopuksi vielä tilannekatsaus kanalan ensimmäisestä tipusta :DKuten näkyy, kokoa on jo tullut tipulle ja kanaemo Kirsikka on taasen vähän kutistunut sulkasadon vuoksi.Ja vielä ihan oikeaksi lopuksi kerron arpajaisten voittajat...


Merith

ja

Kate

sekä

Sari


Onnea!!!

4 kommenttia:

 1. Voi mitä piiperöisiä! Todella herttaisia ja ihania!

  VastaaPoista
 2. Tämän mamman matkassa: Niin nuo kyllä ovat. Harmillisen nopeasti kyllä kasvavat, että ei tuota pörröyttä kauaa kestä. Mutta kanat/kukot ovat mielenkiintoisia onneksi vanhempanakin ;)

  VastaaPoista
 3. Kivan väristä lankaa sait aikaan! SNY:si lempiväri on punainen, joten värivalinta ilahduttaa langan lähettäjää kovasti. :)

  VastaaPoista
 4. Sny: Hienoa että punainen yhdistää ;). Sain eilen sinulta paketoisenkin ;)... mutta haluan avata sen vasta sunnuntaina ja laitan sitten heti postuksen siitä :D. Kiitos siis sinulle!!!

  VastaaPoista

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...