Sivut

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

* * * * * * * * * * * * * * * *


Lumen täyttämästä postiloorasta löytyi tänään ihana ylläri:Salainen Neuleystäväni oli lähettänyt minulle paketin <3.
Paketin sisältä löytyi Virolaista hahtuvaa (josta minulle tulee ihan mieleen puolukka) :), Luomu Rooibos juomaa, Käsineitä kirjan, Onnenamuletin ja kortin mystisestä Egyptistä :).

Salaiseni kertoi käyneensä Egyptissä josta siis kortti ja onnenamuletti ovat kotoisin :), minulla ei olekkaan onnenamulettia joten tuolle on ihan pakko tehdä pian jokin ketju tmv. että saan sen käyttöön <3. Olen itsekkin kovasti kiinnostunut Egyptistä tai ehkä eniten sen historiasta, olisi ihanaa joskus matkustaa sinne. Toivottavasti sinulla, salaiseni, oli onnistunut reissu :).

Rooibos on yksi suosikkijuomista, joka itseasiassa onkin meillä ihan lopussa, joten tämä pussukka tuli tarpeeseen ;).

Hahtuvasta Salaiseni vinkkasi että siitä voisi tehdä lämpöisän hartiahuivin, ja tuo kuulostaa kyllä hyvälle. En ole ennen tullut edes ajatelleeksi että hahtuva sopisi hartiahuiviin, joten sitä on siis pakko kokeilla. Ja onhan tuo niin ihanan väristäkin <3.

Ja käsinekirja oli myös mukavan oloinen. Pääsen sitä varmasti nyt illalla paremmin selailemaan kun muksut ovat unessa. Sieltä osui jo heti ekalla pikaselailulla pari kivaa mallia silmään :).


Siispä KIITOS jälleen Salainen Neuleystäväni ja lumisia (mutta ei toivottavasti enää näin myrskyisiä) marraspäiviä sinulle ja kaikille muillekkin :).

6 kommenttia:

 1. Ihanan paketin sait. :) <3

  Ja voih, Egypti. <3 Jos joskus sinne asti pääsisi...

  VastaaPoista
 2. Suona: Niinpä <3 (molempiin ;) ).
  Mua ehkä eniten estelee Egyptiin lähtöä pelko, kun oon kuullut niin kauheita kokemuksia Egyptin matkailusta, lähinnä siis mitä sairauksia ovat sieltä saaneet. Että ihan sitä ajatellen sais mukelot olla kyllä paljon vanhempia :).

  VastaaPoista
 3. Mua on lähinnä se estellyt kun siellähän ei mitenkään hyvin naisia kohdella, ja kuulemma ihmisten ilmoilla paikallisia naisia ei näy missään. Kampaajani oli käynyt Egyptissä jossakin kaupassa miehensä kanssa, ja heillä oli ollut paikallinen ystävä mukana, ns. tulkkina. Siellä kaupassa sitten myyjäpariskunta oli puhunut arabiaa, katsellut kampaajaani ja hänen miestä, puhunut ja osoitellut heitä, kunnes he kysyivät tuttavaltaan, että mitä heistä puhuttiin, niin tämä tuttava vaan sanoi, että uskokaa pois, te ette halua tietää.

  Pelottavaa tuollainen. :/ Mutta mä kyllä haluan sinne joskus!! <3

  VastaaPoista
 4. Suona: Tuokin on kyllä totta.
  Ehkä jonakin päivänä ollaan tarpeeksi rohkeita ;)

  VastaaPoista
 5. Egyptin matka meni hyvin ja kaikki tärkeimmät nähtiin eli Luxor, Kairon pyramidit ja Jordanian puolella Petra. Vatsataudilta ei mekään säästytty. Onneksi ei ollut mitenkään rajua, mutta pitkittynyttä kuitenkin niin, että lääkekuurin jouduin kotona syömään. Me asuttiin suomalaisessa laivassa ja syötiin pääasiassa siellä. Nähtävyydet on upeita ja koskettavia, mutta siinä se. Egyptiin en aio palata. ;)

  t. SNY

  VastaaPoista

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...