Sivut

torstai 3. helmikuuta 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pieni väkerrys


Tämä valmistui muutamassa minuutissa ja näyttää ainakin minusta kivalle. Lanka on ohkaista kalalankaa ja helminä vanhat metallihelet ja simpukkahelmi. Nauhaksi pääsi ohut satiininauha.
Luulen että lahjoitan tämän jollekulle :D.
Puutarhakausi on kovaa vauhtia tulossa ja meillä "kylvetään" jälleen siemenissä ;)


Takana oleva laatikollinen viime kesänä kerättyjä ja jääneitä siemeniä. Edessä sitten näitä juuri postista kotiin kannettuja siemeniä. Saisikohan tällä määrällä sitten loppukesän ja alkusyksyn syödä oman maan vihanneksia... se jää nähtäväksi. Nyt puuttu enää multa ja sitten pääseekin ensimmäiset siemenet upottamaan multiin.


Härkäpapuja, chilejä, tomaatteja, kesäkurpitsoja... katsotaan jaksanko listata kaikki siemenet tänne blokiin jossakin vaiheessa (siitä kyllä olisi ensi vuodeksi jälleen apua, kun kadotan aina kaikki paperilliset muistiinpanoni) :).


Keväisiä tunnelmia!6 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten tehokas puutarhapeukalo sä ootkaan! Kyllä sun nyt täytyy niitä lampaita ottaa, saisit lannoitteetkin ihan omasta takaa ;)

  VastaaPoista
 2. Susi: Joo :D, kyllä ne lampaat meille vielä jonakin päivänä muuttaa, ihan varmasti. Onneksi on nuo kanat niin niilläkin jo saa melko hyvin lannoiteltua :)... tai siis niitten kakoilla ;)

  VastaaPoista
 3. Heippa Tanja, long time no see. Täällä vierailee salaisuuksien ystäväsi muutaman vuoden takaa. Siis mulle lähettelit paketteja silloin. Olin kadoksissa hetken aikaa, nyt löysin blogisi jälleen. Ja nyt kysyisin mistä olet noin ihania siemenpusseja hankkinut? Erityisesti olisin kiinnostunut härkäpavuista -eli papusiemenistä. Kaikkea hyvää perheellesi ja hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Anneli; Kiva että löysit :). Hyötykasviyhdistyksestä olen suurimman osan tilannut: http://www.hyotykasviyhdistys.fi/

  Myös Exotic gardenista löytyy paljon erillaisia siemeniä; http://www.exoticgarden.fi/
  Ja Isoäidin Kasvit on myös hyvä paikka; http://www.isoaidinkasvit.fi/


  Mutta siis noita papuja olen hommannut tuolta hyötykasviyhditykseltä :).

  Ihania kevät talvisia hetkiä myös sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
 5. Totta tosiaan, teillä on niitä kanoja, ne antavatkin oikein hyvää lannoitetta :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...