Sivut

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Logoja ja lämmikkeitä

 Ensinnäkin pieni pika mainos ;).

Hopeaseitti löytyy nyt myös Facebookista:

Kuvaa painamalla pääset facebooksivulleni

Tervetuloa tykkäämään :).

Kauppasivut myös on tekeillä. Oikeasti ne olivat jo yhdessä vaiheessa valmiit mutta sitten palveluntarjoaja teki palveluihinsa melkoisen muutoksen ja ja... noh, tämä on tällaista säheltämistä :/. Siksi siis valmiita tuotteita on vieläkin vain täällä blogissa näytillä, mutta hiljaa hyvää tulee, eikö ;).


Ja toiseksi haluan kiittää kauniista ja omaan tyyliini sopivistä logoista Tuomas Sandroosia joka ne minulle suunnitteli ja valmisti :).Muoksis* Oli vielä pakko päivittää että varastossa on 6kpl tällaisia valmiina odottamassa käyttäjiään:


Lisää tietoa gootahtavista hedelmäpussukoista löydät tuolta Hopeaseitti tuotteita-sivulta ;).

*********************


 Tyttösille valmistui tuossa parisen viikkoa sitten kämmekkäät. Nyt niitä onkin jo päästy käyttämään ainakin aurinkoisempina päivinä :).


Pikkuisimman tyttösen kämmekkäät

Keskimmäiselle käytin liilan sävyisiä lankoja.

Kämmekkäät virkkasin villasekoitelangasta, glitteriä kukkien keskustaan sain tuubista joka kertoo olevansa pestävää kangasmaalia. Ja hyvin se kyllä pesuissa pysyykin kiinni.Vuoden alussa sain myös inspiraation valmistaa nuorimmaiselleni villaisen viitan. Vierailemaan mennään aina mekko päällä niin tarvitseehan sitä oikealla prisessalla olla myös suojaava lämpöinen viitta.

Viitta muokkautui melkeinpä ihan suoralta kädeltä omaan muotoonsa. Se on neulottu lammastuoksuisesta suomenlampaan hahtuvasta, kiinnikkeenä koristeellinen metallinen hakanen. 

Alla oleva valkoinen puuvillamekkonen valmistui jo viime vuoden puolella Joulukuussa, kun oli akuutti tarve juhlamekolle. Sen ompelin tavallisesta lakanakankaasta mitä sattui tarpeeksi kaapista löytymään. Kaavoja mekkoon ei ole mutta kovin vaikeaa ei sen valmistaminen ole. Yläosa piirretään sopivan kokoisesta paidasta, jätetään vain takaosaan reilusti kääntövaraa sillä takana on tämän mekon napitus (hihoja ei mekossa ole) ja alaosa on iso suorakaitale mikä rypytetään/laskostetaan yläosaan sopivaksi...

Olen miettinyt mekon värjäämistä sillä valkoinen on melkoisen arka väri. Valkoinen mekko vain sattui hyvin sopimaan juhlaan johon sen valmistin. Kesäksi sen kyllä voisin värjätä vaikka sateenkaaren väreillä :D. Täytyy laittaa mietintämyssy päähän ehkä jotain tästä vielä kehittelen ;).Lyhyt pika postaus jälleen... Kevääntuoksuista viikonlopua kaikille ihanille!


8 kommenttia:

 1. Ihania käsitöitä taas olet tehnyt:)kyllä lastenkin kelpaa, kn osaat noin monenlaista tehdä:)
  Anna-Sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna-Sofia kauniista sanoista :).

   Poista
 2. Ompa siellä kaunis neiti kauniissa asussa,
  ihania nuo kämmekkäätkin, hyvä mennä kohti kevättä:)
  Tuulia A.

  VastaaPoista
 3. Upeita töitä ja logo on varsin hieno! Onko noihin kämmekkäiden ruusuihin olemassa jotain ohjetta, vai oletko virkannut `"omasta päästä"? vink, vink, ohje olisi mukava;)-Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati :). Noi virkatut kukkaset on omasta päästä tekaistu, oon hirmu huono tekemään valmiista ohjeesta yhtään mitään niin olen niistä melkeinpä kokonaan luopunutkin. Näin on hauskempaa ;).
   Voisin kyllä koettaa kirjata ohjeen ylös jos sellainen kiinnostaa :). Valmiita ohjeita erinlaisiin virkattuihin kukkasiin taisi löytyä ainakin garnstudion sivuilta.

   Poista
 4. Hieno logo! Siis todella hyvin keksitty :D
  Ja kämmekkäät, mekko, viitta ym. on tosi kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susi :). Piti tohon postaukseen itsessäänkin laittaa että toi vaalea hahtuva oli sulta tullutta ;). Tosi ihanan pehmoista <3, kiitos vielä :).

   Poista

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...