Sivut

maanantai 12. tammikuuta 2009

Uusi blogi

3 vuotta sitten, aika tasan, perustin ihka ensimmäisen blogini vuodatukseen. Ehkä olen jo jotakin oppinut blokkaamisesta tai sitten en ;)... nyt vaan tuli tunne että vaihtelu virkistää ja siksi loin itselleni uuden blogin, samalla nimellä kuin vanhakin oli. Toivottavasti opin pian käyttämään tätä bloggeria :).

Niin että tervetuloa uuteen seittiini, jossa toivon mukaan esittelen paljon valmistuneita käsitöitäni, puutarhan elämää ja kaikkea muuta :)!Ja heti alkuun täytyy näyttää teille mitä ihanuuksia postilooraan oli tänään eksynyt Titityyltä;3kk:den ikäiselle Keijukaiselleni tilaamani villapökälangat <3. Luomu merinoa siis :). Nuo ohkaisemmat luomumerinot (sininen ja kirkkaan punainen) ovat 3v. prinsssalle ja 5v. vauhtipäälle, saivat ihan itse valita lankojen värin :)... en vain vielä ole ihan varma mitä niistä teen.


Ehkäpä seuraavalla kerralla on jotain valmistunutta näytettävääkin :).


5 kommenttia:

 1. onnea uudelle blogille!! kyllä tätä käyttämään oppii.. :)

  saiu.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Saiu :). Oon kovasti jo opetellutkin, eiköhän se tästä ;)

  VastaaPoista
 3. Mjau. :) Kokeillaanpa nyt uudelleen. :D Eli oon tosiaan ittekin harkinnut josko tänne esim. siirtyisin pitämään tuota blogiani myös. :P

  VastaaPoista
 4. Kiitos SnowFairy :)
  Suona; hyvin toimii, eli mul oli aluks ne asetukset väärin. Siirry vaan, ei tää tunnu kovinkaan vaikeelta vuodatukseen verrattuna :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...