Sivut

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Voihan tyynyliina

Sain viime syksynä ison pussillisen vanhoja risaisia lakanoita räsyiksi, en vain ole saanut uudessa kodissa aikaiseksi aloittaa mattopuiden kasaamista.
 Nyt kuitenkin havahduin keskimmäisen tyttösen vaatekaappia katsellessa että melko moni vaate onkin jo siirtynyt pienemmän käyttöön, siispä intouduin valmistamaan tyttöselle uuden hameen tyynyliinoista :).

Keskimmäisen Prinsessan keväinen hame

Pikkuisimman tuplataskuhame


Niin, kun olin tehnyt keskimmäiselle hameen tuli pikkuisin tyttöseni silmät loistaen luokseni " Onko tämä minun hame!"... oli siis aivan pakko tehdä myös pienimmälle hame, ja kyllähän tuolla pikkaisimmalla on hameensa kanssa ollut riemu rinnassa :D.

Molemmat hamoset syntyivät hieman rikkinäisistä tyynyliinoista, lisäksi tarvitsin tilkun tilkkupussista, hieman kangasta vanhasta lakanasta, kuminauhaa, lankaa ja esikoisen vanhasta asusta pelastetun kissamerkin.


Tässä neulottu hedelmäpussukka

Olen myös hieman virkkaillut ja neuloskellut hedelmäpusseja ohuesta pellavalangasta (joka muuten on viljelty Suomessa ja käsinkehrättykkin vielä <3 ).Sulaavien lumien säestämää alkuviikkoa!

P.S. Ensikerralla lupaan esitella kotimme uusimman asukin, nimittäin angoraneitosemme ovat saaneet sulhasen <3

8 kommenttia:

 1. Hienot hameet ja upeaa uusiokäyttöä:) tästä tulee mieleen mummuni,joka oli myös todella taitava käyttämään kierrätysmateriaalia ompelutöissä...-Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).
   Mummut/Mummot ovatkin yleensä mestareita uusiokäytössä (se on varmasti tullut jo äidinmaidossa mukana), itse vasta opettelen :)

   Poista
 2. Kyllä oot mahdottoman taitava ja idearikas! Aivan ihanat hamoset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, voi kiitos... tässähän ihan punastuu kun noin kehutaan :D

   Poista
 3. No älä suotta punastele, en mä kehu turhaan koskaan :) Sit vaan kun on kehumisen aihetta. Nuo tipuset on hirvittävän suloisia, mutta se on kyllä tosiaan jännä miten ihan muutamassa päivässä muuttuvat, kohta niillä on jo sulat :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Siivissä jo näkyvissä tuloillaan olevia sulkia, kohtahan ne ovat jo ihan isoja möllysköitä. Tänään ovat aloittaneet lentoharjoittelut, hyppelevät ja räpistelevät niin vimmatusti :D

   Poista
 4. Ihana blogi sinulla, täyttä asiaa :) Tänne pitää tulla toistekin.

  VastaaPoista

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...