Sivut

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Jotakin...

On taas päässyt vierähtämään piiiiiiiitkä aika edellisestä blokkauksesta. Täällä voidaan hyvin (mitä nyt tuossa helmikuussa sairastimme koko perhe noron, esikoinen jopa kahdesti :/, ja pari viikkoa sitten esikoisella oli myös vesirokko joka varmaan pian on noilla nuoremmillakin)... niin mutta muuten siis menee hyvin ;).
Käsitöitä on valmistunut myös tasaisen epätasaiseen mutta en ole niitä jaksanut/muistanut kaikkia kuvata, mutta tässä nyt hiukan päivitystä jostakin :).Lippis ja pitsihuivi valmistuivat jo jouluna. Tein äitini kanssa sopimuksen että minä neulon hänelle tuon lippiksen (huivi oli ekstraa) niin hän ompelee meijän pikkaisimmalle muutaman sisävaipan (koska oma ompelukoneeni on pahasti huollon tarpeessa, ei se suostu enää ompelemaan). Tämän lippiksen ohje oli jossakin Moda lehdessä, mutta nyt ei ole numeroa ja vuotta enää muistissa. Huivi on neulottu Pumpulihuivin ohjeella :).

Lankana on Sublimen extra fine merino wool.


Ruokailu puolelta ollaan syöty paljon raakaruokaa/elävää ruokaa ja kuvassanäkyvä pitsa on tällä hetkellä oma lempparini. Se maistuu todella hyvälle :P.
Ohje tuohon raakapitsaan löytyy Taikametsä nimisestä blogista. Mia Lucian blogista löytyy muitakin todella herkullisia reseptejä ;).
Itse olen pitsapohjaan käyttänyt chian siemeniä (ohjeessa pellavansiemeniä).

***************************************

Ja vielä viimoitteeksi suuren suuri kiitos hyvin myöhästyneesti kaikista ihanista Yulelahjoista joita sain. Seuraavaksi pari kuvaa antajien itse tekemistä lahjoistaSuonalta sain nämä ihanat ja lämpöiset sukat <3.>
Ja katsokaas näitä: Liadan lahjoitti upean ovikyltin ja riipuksen, jotka ovat savesta valmistettu. Olen käynyt muutenkin kuolaamassa tuolla Liadan blogissa hänen kätten luomuksiaan.
Pehmoisen Daisy Tillingerin sain Arianilta :) .


Kiitos, kiitos, kiitos kaikesta ja kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...