Sivut

keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Palkinto
Ja säännöt palkinnon eteenpäin jakoon ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja liittää palkinnon logon blogiinsa.
4) Palkinto tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.

Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt löytyvät osoitteesta http://arteypico.blogspot.com/2008/06/y-el-premio-arte-y-pico-es-para.html


Kiitos Pajupuun Suville palkinnosta :). Lupaan yrittää pitää saman linjan myös täällä uudessa blogissani ;).

Ja sitten voisin kertoa keille kaikille ojennan palkinnon... tämä on kyllä kieltämättä ihan hirmu vaikeaa kun ihania blogeja on niin tuhottoman monia.Järjestys on ihan sattuman varainen;


1. Omenapuun kukkia ja villalankaa, kirjoittaja Kate.
Tässä blogissa käyn aikast usein kurkkimassa. Kate tekee mahdotoman kauniita käsitöitä joita on ilo katsella ja ihailla <3.

2. Puolivillainen ploki.
Tämän blogin olen itseasiassa vasta hiljakkoin huomannut, mutta ihastuin heti :). Selvästikkin rakkaudella valmistettuja käsitöitä <3.

3. Villa Kiana, kirjoittaja Kiana.
Suloisia käsitöitä ja hauskoja kuvia. Inspiroidun usein kun käyn täällä vierailulla <3.

4. Suonamaisuuksia, kirjoittaja Suona.
Hih, hänen töitään vielä enemmin näkyy vanhassa blogissa Suonan salainen paja.
On antoisaa seurata Suonan neulomuksia ja kuvia, niistä löytyy yleensä tarina ;). Muutenkin on hauska nähdä kuinka hänen käsityönsä koko ajan kehittyvät :). <3

5. Papanoita, kirjoittaja Meibel.
Tämänkin blogin olen vasta huomannut. Blogi on jollakin lailla mukavan harmoninen ja niitä on mukava lukea. Käsityöt ovat käytänönläheisiä mutta kauniita <3.


Kaikille muillekkin virtuaalinen ruusu. Niin monien blogeja on mukavaa ja innostavaa lukea ja selailla ja hämmästellä ja ihailla!

1 kommentti:

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...