Sivut

tiistai 1. joulukuuta 2009

shhhhhhhhhhhhh....

Jälleen ollaan joulukuussa (juurihan joulu oli) ja nyt alkaa olemaan jo hieman kiire salaisuuksien pajassa ;).
Muutamia juttuja on valmistunut ja uskaltauden ainakin osasta laittaa jo nyt kuvia tänne kun tiedän että lahjojen saajat eivät täällä käy kurkkimassa ;)


Tytön sukat, pitsineuletta edessä (pitsikuvio lainattu täältä), muuten ihan perussukat. Lanka Novitan Nalle ja puikkoina 3mm bambuiset sukkapuikot.Tytön sukat palmikolla, muuten perussukat. Lanka Novita Nalle ja puikot 3mm bambuiset sukkapuikot.Näistä joustissukista piti tulla myös lahjukset, mutta lopulta niistä tulikin saajalle liian pienet, niinpä ne päätyivät oman pikkuiseni jalkoja lämmittämään :). Lanka Novitan Nalle ja bambuiset sukkapuikot nro 3mm.Tämä huivi ei myöskään päätynyt lahjaksi vaan pääsi heti neljä vuotiaan prinsessan kaulalle.
Lanka on jotain tosi vanhaa; löytö mummin kaapista. Puuvillaa kuitenkin :).
Nämä keijukaisen sukat neuloin kirjan Suloiset sukat ohjeella. Lahjasukat ovat kokoa 39-40 ja neulottu villasekoitelangalla (jonka nimeä en enää muista), 3,5mm bambuiset sukkapuikot.Naisen kauluri lähtee myös lahjaksi. Kauluri on tehty ihan mututuntumalla virkkamalla ja neulomalla ja ideoita tähän olen kalastellut ympäri nettiä.
Lankana Cascade220 (suklaanruskea), napit puiset.
Tässä kahdet päättelyä odottelevat taaperon sukat. Koska en ole ihan varma taaperoiden jalankoosta koin yksinkertaissemmaksi neuloa tuubisukat jotka mahtuvat jalkaan piiiiitkään :).

Molemmat sukat neulottu Novitan Nallella.Nämä kuopuksen pöpät valmistuivat eilen ja pääsivät heti yksi käyttöön. Villikset on neulottu Tiuhtis ohjeella ja Artesano Aran langalla (50% Alpakka/50% Villaa). Ihanan pehmoiset ja melko paksut pökät tuli... siis täydelliset yöpökät :).Tällä mallilla siis ollaan :). Kovasti puikot suihkivat jotta loputkin salaisuudet valmistuisivat... mutta tänä vuonna yritän olla ottamatta siitä kauheaa tressiä ;).

1 kommentti:

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...