Sivut

tiistai 5. lokakuuta 2010

Monta suunnitelmaa...

Ihan ensiksi kuva ihanasta pippurikeijuprinsessastani, joka tänään täyttää 2 vuotta!!!

Lähes tunnilleen 2 vuotta sitten takapenkiltä napsaistu kuva. Siinä hän köllöttää reilun 6 tunnin ikäisenä <3.


Kummallista miten aika vain menee ja menee ihan tuosta noin vain.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Ja sitten pikainen esityskierros valmituneista töistä :)

 
Keiju on kasvanut ihan hurjasti ja pökiä tarvittiin lisää, ja tässä ovat valmistuneet housut. Kaikki housut on 98cm kaavojen mukaan tehdyt, mutta kyllä nuo punaiset pökät ovat valmiiksi melkoisen lyhyet :/. Kaavat on joskus piirretty joistakin lehdistä (ei enää mitään muistikuvaa mistä lehdistä).  
Punaiset pökät trikoota, keltaiset bambujoustista ja omppukuvioiset puuvillajoustofroteeta :).


Poika kadottelee sormikkaitaan ihan urakalla koulussa (ja sitten löytää niitä myös milloin mistäkin) niin tein hänelle viikonloppuna lapaset jotka toivottavasti nyt pysyisivät matkassa mukana:


Malli: peruslapanen peukalokiilalla ja sädekavennetulla kärjellä.
Lanka: 7veljestä / Novita oranssi ja keltainen (pojan tämän hetkiset lempivärit)
puikot: 3,5mm bambusukkikset

*******************************

Ja sitten otsikon suunnitelmiin :). 


Prinsessalle ajattelin tehdä ihanaisesta cascaden villalangasta mekon. Mekko tulee vaaleanpunaisesta ja sitten pieniä virkattuja kukkia voisi tulla koristukseksi tuosta tummansinisestä ja tummanliilasta <3



Keijulle suunnittelen myös villaista mekkoa tuosta keltaisesta langasta (joka kuvassa näyttää tosi haalealta kun oikeasti on sellainen lämmin auringonkukan keltainen). Lisäväriksi piti tulla tuo rusehtavan oranssi, mutta luulenpa että hankin jonkun kirkkaamman/puhtaamman värin tuon keltaisen rinnalle.


Minulla oli jokin aika sitten vähän ongelmia neuleiden työstämisessä kun lankavarastoni oli melkoisen huventunut. Noh, se asia on ainakin sukkalankapuolelta korjattu... mahtoiko mopo karata käsistä?


Osa langoista on suunniteltu lahjasukkien tekoon, osa on lapsien lempiväreissä, osa sopiviä miehelle ja muutama jopa minunkin mieleeni :D. Nyt ei pitäisi mulla olla mitään syytä olla tekemättä koko perheelle lämpöisiä sukkia ;).


Arpajaisten voittajien pitäisi myös saada tänään postia minulta:
Jokaiselle on tulossa kerällinen sukkalankaa, reilunkaupan maitosuklaata, pari pussia luomu teetä ja vaniljaisia tuoksukynttilöitä. Toivottavasti kaikki pitävät ylläristään :).


Ja nyt painun takaisin suunnittelemaan vielä lisää suunnitelmia, niin ettei sitten tarvitse miettiä mihin kaikeen ylimääräisen ajan pistäisi menemään ;).

Suloista Lokakuuta!

3 kommenttia:

  1. KIITOS mukavasta yllätyksestä. Se suklaa on ihan mun lempparia, ostan aina sitä samaa. Teetä en vielä ehtinyt maistamaan. Lanka on esikoisen lempiväristä joten sukkatilausta jo pukkaa :)

    Kiitokset ja hyvää syksyä teille!

    VastaaPoista
  2. Kiva että pääsi perille :).
    Ihanaa syksyä myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Mieluisa oli tännekin tipahtanut paketti,kiitos :)

    VastaaPoista

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...