Sivut

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Täällä on sukkatehdas käynnissä :)


Sukkia on syntynyt sukulaistytöille. 

Vaaleanpunaiset ja liilat sukat ovat Maijaa. Punakeltaiset ovat 7 veljestä ja roosat sandnesin alpakkaa.

Lilat sukat neuloin uusimman Suuri Käsityö (11-12 2010) lehden pitsisukkamallilla, koko noin 33

Vaaleanpunaiset sukat syntyivät Strawberry Field sukkaohjetta hieman mukaillen, koko noin 32

Punakeltaiset ovat noin kokoa 24 ja roosat kokoa 23 ja molemmat ihan perussukat.Myös sukulaispojille on syntyneet nämä sukkaset.

Molemmissa perussukissa lankana 7 veljestä, siniset koko 38 ja mustat 39.
Myös tällaiset naisten säärystimet valmistuivat. Lankana Villa Laurilan kainunharmaan villalankaa (vaaleammassa joukossa myös Gottlannin turkislampaan villaa).


Muutamia sukkia on tuolla vielä lisää valmistuneena ja muutamat odottavat vielä puikoille pääsyä, mutta kyllä nää lahjajutut alkaa olla aika hyvällä mallilla ;).


******************

Ja Sitten vielä tämän postauksen paras juttu :D. Nimittäin Salainen Neuleystäväni, joka ei enää olekkaan niin salainen lahjoi minua aivan ihanalla paketilla!


Ulkoota kaunis kuin karkki :)


Ja sisältö aivan ihana :).

Suklaista saippuaa, kaunis kortti, ihanaa ruskeaa BC garnin Babyalpakkalankaa (jonka varmasti säästän johonkin ihanaan pitsihuiviin) sekä kolme luomu suklaapatukkaa (jotka jaoin perheen kesken.. oli hyvää ;) ). Ja tuo kaunis punainen pakettinyörikin pääsi heti toisenlaiseen virkaan, nimittäin keskimmäisen tyttöseni hiusnauhaksi :).
Kaikki lähettämäsi paketit ovat yllättäneet ja ilostuttaneet... ja nyt etsin sinut ravelrysta ;)

Kauniita Joulukuun päiviä ja Rakkauden täyteistä Joulun/Yulen odotusta!!!7 kommenttia:

 1. Kiva, että paketti on tullut perille ja sisältö on mieluisa. Olet taas ollut ahkerana sukkatehtailijana muille, joten otapa aikaa sille omalle pitsihuivillesi myös!

  Ihanaa joulunodotusta ja lämminhenkistä joulua koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Mari: Pitsihuivi pääsee puikoille pikimmiten ;)... kunhan eka nuo lahjukset ovat valmiina (mutta niitä ei ole enää paljon).

  Tuoksuvaa Joulunodotusta myös sinulle ja perheellesi! <3

  VastaaPoista
 3. Siis ei ole totta! Mä kävin tänään täällä kurkkaamassa ja sitten kotiin tullessani paljastuit salaiseksi neuleystäväkseni ;D Vähän aikaa löi tyhjää ja sitten tajusin, että no mähän just kävin sun sivuilla! Kiitos tuhannesti älyttömän ihanasta SNY-kierroksesta! Sait musta nyt vakivierailijan blogiisi ;D Oikein ihanaa joulun alusaikaa ystäväiseni :D Ja kiitos kun olet pitänyt musta niin hyvää huolta!

  VastaaPoista
 4. Ruiskaunokki; Todellakin :)

  Susi: Tää Snyy-kierros oli kyllä todella mukava. Oli mahtavaa kehitellä paketteja sinulle ja kun vielä itsekkin sai mahtavia ylläreitä :).
  Ja tervetuloa uudestaankin blogivierailulle :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä mä täällä käyn jatkossakin vierailulla :D

  VastaaPoista

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...