Sivut

torstai 24. helmikuuta 2011

Huhuu!

Sainpas kuvattua viimeaikaiset väkerrykseni :D. Mukavaa kun aurinkokin pysyy taivaalla pidempään, huomattavasti helpompi saada kuvattua ja onhan se nyt muutenkin vallan mainiota, kevät tulee x).

Sen enemmittä löpinöittä, tässä valmistuneita;

Villamekkonen valmistui Cascaden Eco+ (väri: 7098).
Mekko valmistui pyöröillä ja sukkapuikoilla ihan vapaaneuleena. Mekon ideana on toimia lämmikkeenä myöhemmin keväällä ulkomekkona :).

Lasten kuvaaminen on joskus hyvin haastavaa, kuten alimmaisesta kuvasta voi todeta, ei ole hauskaa mallilla kuin ei myöskään kuvaajalla.


Tätä villapaitaa olen kauan haaveillut tekeväni ja nyt sen tein :D. Ohje oli helpposelkoinen ja lopputulos suloinen. Tällaiset on ihan pakko myöhemmin tehdä vielä isommille sisaruksille :).


Ohje: Owlet - Kate Davies (ravelry linkki)
Lankana: Cascade 220
 Välipalatyönä syntyi vapaavirkkauksella sipulipussi. Lanka jotain merseroitua puuvillalankaa ja koukuttu 1,75mm koukulla.Vielä pakko kehua kuinka ihanan yllärin lapset tänään kiikuttivat postilaatikolta ;).


<3


4 kommenttia:

 1. Ihana toi mekko. Meillä on just tyttösellä päällä malliltaan vähän vastaava, mutta palmikko mekko ja väri on vaaleampi. Mutta tommonen istuva, jossa on resori alereunassa. Ja ei oo oma kutoma, vaan hennesin puuvillainen valmisneule, mutta tänään sen tyttöselle pukiessa ajattelin, että tämmösiä täytyy saada lisää :) . Kiva nähdä nyt jonkun itse toteuttamana vastaavan tyyppinen.

  VastaaPoista
 2. Vauhtimamma: Kiitos :).

  Tuo on helppo neuloa ;). Ensin vaan putkena kainaloihin asti, sitten muutamat silmukat kainalosta apulangalle (itselläni oli 6s molemmilla puolilla).

  Sitten neulotaan kaksi pientä hihaa sukkapuikoilla (itselläni oli tuossa 48s, 3krs 2o,2n ribbiä ja sitten 5krs sileää oikeaa).

  Sitten hihat yhdistetään vartalo-osan kainalokoloihin niin että hihoista laitetaan myös 6s. apulangalle. Ja sitten raglankavennuksia kunes näyttää hyvälle ja lopuksi pääntien resori :).
  Tuossa ei siis kauaa aikaa mene :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania luomuksia sä oot taas saanut valmiiksi :D Ei voi kun ihmetellä sun aikaansaannoksia kun on kuitenkin kolme pientä vipeltäjää kaiken muun lisäksi :)

  VastaaPoista
 4. Susi: Kiitos :). Hyvinhän tässä ehtii kun työt kulkee kaikkialle mukana, monen askareen parissa onnistuu myös käsitöiden näpräys samalla. Ja ainahan on yö, jolloin ainakin useimmin lapset nukkuvat ;)

  VastaaPoista

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...