Sivut

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Hetkiä


Pitkän etsinnän ja odottelun jälkeen meille löysi tiensä angorasiskokset, Tira ja Misu. He ovat vielä ihan pikkaisia juuri luovutusiän ylittäneitä, melkoisen suloisia :).


Tuossa päivänä eräänä löytyi pihalta kanttarelleja, niistä paistui herkullinen iltapala :P.


Minusta alkaa tuntumaan että nyrkkipyykkäys/pyykkilaudalla pesu on helpompaa/nopeampaa/tehokkaampaa kuin pulsaattorilla peseminen, puhumattakaan tuolla meidän A+ energialuokan pesukoneesta. Se kun lonksuttaa pyykkiä kolmekin tuntia eikä ilman myrkkyjä tunnu tulevan puhdasta (kun käyttää niin vähän vettä). Pulsaattorin linko on kyllä iha kätsy vieläkin ;). Syksyllä varmaan mieli muuttuu, mutta näin kesällä hyvin pärjää tälläkin :).


Meri on kaunis ja sieltä ei tahdottaisi ollenkaan pois.Hmmm... Nämä tyypit ovat alkaneet karkailemaan.

Käsitöitä olen kovasti pyrkinyt reissuilla ja iltasilla tekemään, mutta mitään ei ole vielä valmiina, ehkäpä ensikerralla.

Kauniita Hellepäiviä!!!

5 kommenttia:

 1. Oletteko koskaan harkinneet kanojen hankkimista...

  VastaaPoista
 2. Sirkku; meillä on ollutkin kanoja ;). Myytiin pienoinen laumamme ennen muuttoa sillä täällä uudessa kodissa ei vielä ole sopivaa paikkaa kanoille. Mutta kyllä tässä myöhemmin tullaan varmasti uudelleen kanoja hankkimaan, tai siis hommataan munat mutta haudotetaan itse :).

  Täältä blogistanikin on muutama kuva meidän entisistä kanoista jos haluat katsella :). Tuolla oikealla reunalla on tuollainen "pilvi" mistä löytyy kirjoituksieni avainsanoja (tunnisteet), sieltä löytyy "kanoja" ;).

  VastaaPoista
 3. Sari: Ja ovat mahdottoman leikkisiä ja hellyyden kipeitä :)

  VastaaPoista
 4. Wau, mitä pupusia!

  VastaaPoista

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...