Sivut

tiistai 24. elokuuta 2010

Syksylle tuoksuu!

Niin siinä sitten kävi että esikoinen aloitti koulun, viikko sitten. Ilmatkin ovat viilenneet ja kesä tuntuu olevan enää muisto vain :/.Pieniä väkerryksiä on syntynyt myös pikkaisen:Itselleni tein Ison Myssäkän ja siitä tulikin varsin mukava :)

Ohje: My Striped & Slouchy Hat
Lanka: Novitan Puro, Kaarna
Puikot: 40cm puiset kaapelipuikot koot 4mm ja 5mmKesällä vihdoin ja viimein hommattin uusi kamera ja tottahan sillä täytyy olla säilytyspussukka. Kamera on tavoistani poiketen kirkkaan pinkki, kuin karkki ;), joten pussin piti sopia kameran väritykseen ja siitä tulikin melkoisen kesäinen.

Pussi on virkattu omasta päästä puuvillalangoilla ja 4mm ebenpuisella koukulla, nappi on puuta.
Nämä lämmittimet menevät aikanaan lahjaksi eräälle ihanalle ihmiselle.

Ohje: Emerald Green Handwarmer
Lanka: Jokin vyötteetön villasekoitelanka, tumma metsänvihreä
Puikot: KnitPron puiset 4,5mm sukkapuikot
Nämä sukat neuloin keskimmäiselleni, pikku Prinsessalleni. Pitäisi ihan oikeasti ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä kaikille monta sukkaparia, niitä tarvitaan täällä puutalossa asuessa.

Lanka: 7 veljestä
Ohje: ihan perussukka pienillä muutoksilla :)
Puikot: 3mm ja 3,5mm bambuiset sukkiksetHmmm... mitäs muuta? Keijulle on hattu myös valmistunut, mutta minusta se kaipaa vielä jotain koristelua joten en ole sitä vielä kuvannut. Itselleni aloitin neulomaan kolmiohuivia pellava/villalangasta ja ja... nyt on pakko mennä kokkaamaan raaka herkkupiirakka kun tuli hirmuinen nälkä :P.Katkeran suloista syksyn alkua!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...